Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09

Binali Efe / KONUK YAZAR

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Binali Efe / KONUK YAZAR

CEMEVLERİNE SALDIRI

09 Ağustos 2022 Salı 12:32

 Maalesef karanlık eller devreye girdi. Hem de SEÇİME BEŞ KALA…

Hedef Aleviler. İstikamet Cem evleri. Bir kişinin üç Cemevine birden baskın yapması pek mümkün görünmüyor? O zaman akıllara provokasyonlar ve tahrikler geliyor. Veya başka unsurlar mi?. Belki de İŞİD’dir? Aleviler öz vatanında 1000 yıllık komşusu tarafından hunharca, canice öldürülüyor. Maalesef aynı mezhepe mensup olan aydınlar Alevilerin ötekileştirlmesine ve öldürülmesine sesiz kalıyor olmaları Alevileri en çok üzen kısmıdır. Bu sadece bir provadır. Dahası gelecek… Aleviler seçim bitinceye kadar teyakkuz’da kalmaları zorunlu hale geldi. Yakın tarihte katledilen, linç edilen, yakılan Alevilerin tamamı Cuma namazı sonrası provake edilen, tahrik edilen camiden çıkan provokatörler tarafından yapılması, dünya kamuoyunda Müslümanlık adına utanç vericidir.

Aleviler, Müslüman din kardeşleri tarafından katlediliyor olması Müslümanlığın ayıbıdır. Bu nedenledir ki; Aleviler daha çok okuyor, daha çok aydınlanıyor, daha çok ilme ve bilme yöneliyor. Hatta Müslümanlığı terk ediyorlar desem yanlış olmaz. Bunlar peygamberimiz Hz. Muhammed’in dinini değil Emevi’lerin uyduruk din’ine inananlardır. Nedir bu Alevilerin sahte ve zır cahil müslümanlardan çektiği.? Hem de bu çağda “Allahu Ekber “diyerek insan öldürmek ne dine ne de insanlığa yakışmaz!

Ne demişti zamanın Başbakanı Mesut Yılmaz ”Türkiye Avrupa görünümlü, Asya kafalıdır”. Ne kadar doğru bir söz. Türkler 1000 yıllık devlet geleneğine sahip ama dincilikten, Mezhepcilikten, ırkçılıktan, tarikatcılıktan, cemaatçılıktan bir türlü kurtulamadılar… En bariz örneği asırlardır Müslüman geçinenler tarafından yine müslüman olan Alevileri canice öldürmelerini göstere biliriz.

Alevilerin de artık sabrı kalmadı, Bıçak kemiğe dayandı. “Yeter artık durdurun bu rezaleti, İnsan, insanı öldürmesin” dense de maalesef devam eden Alevi katliamları kronolojik sırasıyla hazırlamış olduğum kitap Sonbahar’da çıkacak. Okuduğunuzda, siyaset adına, koltuk ve iktidar hırsıyla, şan ve şühret için insanı nasıl insana öldürttüklerine şahit olacaksınız.

 

Bu yazı toplam 2033 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim