- IMKB
% - Altın
6165.592
%-0.07 - Dolar
42.8098
%-0.07 - Euro
50.3849
%0.00
- GÜNCEL
- RESMİ İLANLAR
- SPOR
- SAĞLIK
- POLİTİKA
- EKONOMİ
- YAZARLAR
- EĞİTİM
- KÜLTÜR SANAT
- DÜNYA
- GENEL
- YEREL
- ASAYİŞ
- ÇEVRE VE İKLİM
- 22:38 - ANTALYA’DA EDS DİREĞİNE ÇARPAN TIR DEVRİLDİ: 2 YARALI
- 21:53 - REGAİP KANDİLİ’NDE ANTALYA’DA CAMİLER DOLDU TAŞTI
- 20:48 - TRAFİKTE SÜRÜCÜYÜ FECİ ŞEKİLDE DÖVEN 3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI: O ANLAR KAMERADA
- 19:51 - YENİ YILDA İÇSEL YORGUNLUK
- 19:12 - "EN GÜVENİLİR MANTAR KÜLTÜR MANTARI"
- 19:00 - DAVA YENİDEN İSTİNAFTA
- 18:48 - ŞEHİTLERİN İSMİ GELECEĞE NEFES OLDU
- 18:40 - AÜ'DE AKADEMİK TÖREN GURURU
- 18:30 - ÖZBEK: 'GÜVEN VE ÖNGÖRÜLEBİLİRLİK ŞART'
- 18:18 - AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ’NDE AKADEMİK TÖREN GURURU
- 18:17 - YENİ YIL COŞKUSU ANTALYA’DA ‘YILBAŞI KONSERİ’ İLE TAÇLANIYOR
- 17:08 - KAZADA ÖLEN NİŞANLI ÇİFT YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ
- 15:53 - KENDİSİNİ POLİS OLARAK TANITAN DOLANDIRICI TUTUKLANDI
- 15:48 - İSKENDERUN’DA ASAYİŞ OPERASYONU; 5 TUTUKLAMA
- 15:28 - ANNENİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI: BABALARININ ÖLDÜRDÜĞÜ KARDEŞLER TOPRAĞA VERİLDİ
BİNALİ EFE / KONUK YAZAR


CEMEVLERİNE SALDIRI
Maalesef karanlık eller devreye girdi. Hem de SEÇİME BEŞ KALA…
Hedef Aleviler. İstikamet Cem evleri. Bir kişinin üç Cemevine birden baskın yapması pek mümkün görünmüyor? O zaman akıllara provokasyonlar ve tahrikler geliyor. Veya başka unsurlar mi?. Belki de İŞİD’dir? Aleviler öz vatanında 1000 yıllık komşusu tarafından hunharca, canice öldürülüyor. Maalesef aynı mezhepe mensup olan aydınlar Alevilerin ötekileştirlmesine ve öldürülmesine sesiz kalıyor olmaları Alevileri en çok üzen kısmıdır. Bu sadece bir provadır. Dahası gelecek… Aleviler seçim bitinceye kadar teyakkuz’da kalmaları zorunlu hale geldi. Yakın tarihte katledilen, linç edilen, yakılan Alevilerin tamamı Cuma namazı sonrası provake edilen, tahrik edilen camiden çıkan provokatörler tarafından yapılması, dünya kamuoyunda Müslümanlık adına utanç vericidir.
Aleviler, Müslüman din kardeşleri tarafından katlediliyor olması Müslümanlığın ayıbıdır. Bu nedenledir ki; Aleviler daha çok okuyor, daha çok aydınlanıyor, daha çok ilme ve bilme yöneliyor. Hatta Müslümanlığı terk ediyorlar desem yanlış olmaz. Bunlar peygamberimiz Hz. Muhammed’in dinini değil Emevi’lerin uyduruk din’ine inananlardır. Nedir bu Alevilerin sahte ve zır cahil müslümanlardan çektiği.? Hem de bu çağda “Allahu Ekber “diyerek insan öldürmek ne dine ne de insanlığa yakışmaz!
Ne demişti zamanın Başbakanı Mesut Yılmaz ”Türkiye Avrupa görünümlü, Asya kafalıdır”. Ne kadar doğru bir söz. Türkler 1000 yıllık devlet geleneğine sahip ama dincilikten, Mezhepcilikten, ırkçılıktan, tarikatcılıktan, cemaatçılıktan bir türlü kurtulamadılar… En bariz örneği asırlardır Müslüman geçinenler tarafından yine müslüman olan Alevileri canice öldürmelerini göstere biliriz.
Alevilerin de artık sabrı kalmadı, Bıçak kemiğe dayandı. “Yeter artık durdurun bu rezaleti, İnsan, insanı öldürmesin” dense de maalesef devam eden Alevi katliamları kronolojik sırasıyla hazırlamış olduğum kitap Sonbahar’da çıkacak. Okuduğunuzda, siyaset adına, koltuk ve iktidar hırsıyla, şan ve şühret için insanı nasıl insana öldürttüklerine şahit olacaksınız.
TÜRK GÜNEŞ KÜLTÜNÜN SÜREKLİLİĞİMUHARREM YELLİCE
ŞEMSİYEMİZ MARKALI MI?RAZİYE GÖK AKTAŞ
DURUM VAHİM AMA…ALİ İHSAN DİLMEN
28 BİN 75 TL: RAKAM BÜYÜK, HAYAT KÜÇÜKSÜLEYMAN EKİN
EĞER BENİ UNUTURSAN...BAHAR UYSAL HAMALOĞLU
İNSAN NEDEN KÜSER?MÜJGAN AKBÜLBÜL ÇELİK
NARDUGAN TARTIŞMALARININ TEMELİALİ YILDIZ
CAMİLİ KABAĞI MI KIYAFET Mİ???KAHRAMAN KÖKTÜRK
DİSİPLİN Mİ ÖZGÜRLÜK MÜ?ŞÜKRAN KAYA
YILIN KELİMESİ/KAVRAMIŞENER METE
ŞEREF KAVRAMI VE İKİ YÜZLÜLÜĞÜN SIRADANLAŞMASIPROF DR SAMİ SELÇUK
ÖYKÜCÜKLERGAZANFER ERYÜKSEL
İNTERNETTEN EKSİK ÜRÜN GELMESİAV İBRAHİM GÜLLÜ
BENDE SAKLI KALMASINOYA BOYSAN
YİNE ZEYTİN YİNE ZEYTİNHALİL ERDEM
YAŞAMAK, ZOR KULLANMAK VE HAYATIN TADIHASAN YAKUP CANGÜVEN
ORMAN YANGINLARI ÜZERİNE-4AHMET GEDİKAĞAOĞLU
ANTALYASPOR İÇİN VAKİTTURGAY ALP
HALK DİLİ TÜRK DİLİNURİ SEZEN
CAMİANIN UMUDU TÜKENMİŞVEDAT GÜRHAN
KAPATIN DÜKKANI GİTSİN KARDEŞİM!GÜRSEL KAYA
AKADEMİK BAŞARISIZLIK VE ÖRTME YÖNTEMLERİPROF DR RAMAZAN DEMİR
ANTALYA TRAFİĞİ: KONTROLDEN ÇIKAN KRİZİN AYAK SESLERİERDOĞAN KAHYA
ÇOCUKLARIMIZ KİMLERE EMANET?DİLEK DEMİRKAN
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim













