Bugün 13 Mayıs 2024 Pazartesi
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2415.92
    %-1.18
  • Dolar
    32.207
    %-0.02
  • Euro
    34.779
    %-0.35

Ömer Yetgin / BUGÜNLÜK

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ömer Yetgin / BUGÜNLÜK

Konyaaltı ve Semih Esen…

30 Ocak 2023 Pazartesi 00:05

 

            Antalya’nın son dönemlerde en hızlı gelişen ve nüfusu artan ilçesi kuşkusuz ki Konyaaltı…

            Yerleşik yabancıların sayısının hızla arttığı ve bu anlamda hissedilir biçimde nüfus artışının gözlemlendiği Konyaaltı’nda uzun zamandır Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in projelerini gözlemliyorum.

            Sessiz ve derinden işine odaklanan ve beklentiler üzerine hizmetlerini gerçekleştiren Semih Esen şu ana dek başarılı bir performans gösteriyor.

            Kendisiyle bir söyleşimizde ''Konyaaltı seçmeni önümüzdeki seçimlerde benim icraatlarıma gerçek anlamda not verecek. Hedefim Konyaaltı’nda kazandığım oy yüzdesinin üstüne çıkmak ve iz bırakmak’’ demişti.

            Semih Esen’in bu gerçekçi analizinden yola çıkarak şu ana değin gerçekleştirdiği projelere bakarsak memnuniyet oranı yükseliyor.

            Bugün böylesi bir projeden söz edeceğim sizlere…

   Türkiye’de ilk kez Konyaaltı’nda hizmete açılan Bebek Parkı, her gün farklı etkinliklerle 0-5 yaş arası minik misafirlerini ağırlıyor.

Bu anlamda Konyaaltı Belediyesi Bebek Parkı, minik misafirleriyle dolup taşıyor. Ocak ayı olmasına rağmen bahardan kalma günlerin yaşandığı Antalya’da minikler, birbirinden farklı ve keyifli etkinliklerin tadını çıkarıyor. Konyaaltı Sahili kıyısında inşa edilen ve Türkiye’nin ilk bebek parkı olma özelliğini taşıyan parkta 0-5 yaş arası çocuklar için birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Özellikle çal-söyle, orf ve ritm çalışması gibi etkinliklerle hem eğlenen hem de öğrenen minikler, çocuk jimnastik, zumba, mini disco, baby oryantiring, kolaj çalışması ve masal saati gibi etkinliklere de katılma fırsatı yakalıyor.

Öte yandan içerisindeki her şeyin 0-5 yaş aralığındaki çocuklar için düzenlendiği Konyaaltı Belediyesi Bebek Parkı, hem açık hem de kapalı alanlarıyla hizmet veriyor. Oyun alanları, tuvaletler ve lavabolar çocukların kolayca ulaşabileceği şekilde tasarlanırken, haftanın 7 günü misafirlerini ağırlıyor. Çocuk gelişimi uzmanı öğretmenler eşliğinde gerçekleştirilen aktiviteler, çocukların sosyalleşmelerinin yanında motor becerilerinin gelişmesine, yaratıcılıklarının desteklenmesine ve bilişsel gelişimlerine de katkı sunuyor.

  Bebek Parkı Konyaaltı Sahili’ne çok yakın bir yerde yer alıyor.

Söz konusu parkın yer aldığı araziye ticari bir işletme yapmak yerine, çocuklar için çok önemli bir alan olan Bebek Parkı’nı kazandıran Semih Esen’i kutluyorum.

 

 

Bu yazı toplam 457 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim