Bugün 17 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2490.038
    %0.04
  • Dolar
    32.5015
    %-0.08
  • Euro
    34.5457
    %0.12

Mustafa Yetgin

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa Yetgin

Kemer Belediyesi ATSO İşbirliği

16 Nisan 2022 Cumartesi 04:30

Antalya da turizmin ilk başladığı yerlerden birisi  Kemer.  ilçemizin sınırları içerisinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Kemer Temsilciliği var. Burada çalışan ve benim meslek hayatıma başladığım Gölhisar Meslek Yüksekokulundan ilk öğrencilerim arasında bulunan Hüseyin Etçi kardeşim benim için kıymetlidir. Kendisi Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulunda göreve başladıktan sonra öğrencilerimize yönelik faaliyetlerde destek olmuştur.

  Hüseyin Etçi kardeşim bana Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının düzenlediği eğitim faaliyetlerinden haberdar ederek öğrencileriminde yararlanmasını sağlamıştır. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verilen örneğin iletişim ile ilgili konularda bizlerde öğrencilerimizin sertifika almasını sağladık.  Bu sene Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında da Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının eğitim faaliyetlerinde işbirliği yapma kararı aldık. Bu kararımızı Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının eğitim sorumlusu Anıl Hanıma Hüseyin sayesinde ilettik.

  Özellikle Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılan ve Kemer Belediyesine devredilen Kültür-Sanat ve Eğitim merkezinin açılışında bende öğrencilerimle beraber yer aldım. Üniversite girişimci iş dünyasının her zaman bir arada olması taraftarıyım. O gün önce Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu bizi karşıladı. Şu an eğitim verdiğimiz Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulunun inşaatını Göynük Belediyesi zamanında o yaptırmış. Sonrasında Kemer Belediye Başkan yardımcısı Emin Gül öğrencilerimi sevindirmek istediğini söyledi. Onları çok mutlu eden iki güzel haber verdi. O müjdeleri dört gözle bekliyoruz.

  Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adlıhan Dere ile ayaküstü sohbet ettik. Dere benim çocukluk yıllarımdaki MAN servisinin yanında bulunan Dere büfenin sahibi idi. Sanayi içerisinde bulunan o sokakta hala Antalya siyasetinde ve meslek kuruluşlarında çok önemli izlere sahiptir. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adlıhan Dere öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında Mayıs ayı içerisinde ortak bir çalışma yapma kararı aldık.

  Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen alana geldikten sonra merhabalaştık. Öğrencilerim Antalya dışından gelmesi sebebiyle Antalya da siyasi ve iş adamları ile hatıra fotoğrafları çekilmek istiyordu. Semih Esen ile de hatıra fotoğrafı çektirdik. Ama basın danışmanları çocuklara fotoğrafı iletmedi. Kendisine öğrencilerimize araç tahsili yaparlarsa Konyaaltı içerisinde bulunan tarihi yerleri öğrencilerime tanıtmak istediğimi aktardım.  Ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkan vekili Büşra Özdemir geldi. Aslen Döşemealtı Akkoç köyünden olan Büşra hanım ile de kısa sohbet ettik. Ardından Hasan Subaşı ile uzun bir ayaküstü sohbet ettik.Subaşı'nın annesi vefat ettiği zaman ziyaret edememiştim.   Antalya CHP vekilleri Cavit Arı ve Aydın Özer ile de sohbet ettikten sonra Ak Parti ilçe başkanı İsmail Selami Minta denk geldi. Onunla da ayaküstü sohbet ettik.

   Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin geldiği zaman başkana öğrencilerimle beraber Hüseyin Etçi kardeşim hangi etkinlik olursa sağolsun haber ediyor dedim ve bundan sonra da burada yapılacak olan etkinliklere hep katılacağız dedim. Antalya da okuyan öğrencilerin bu güzel kentin nimetlerinden faydalanması gerektiğini düşünüyorum. Bu tarz binalarda bizim öğrencilerimiz için güzel hatıraların yaşanacağı yer olur inşaallah

 

Bu yazı toplam 335 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim