

Moskova Turizm Fuarı’nda Kemer tanıtılıyor
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Moskova Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (MITT) Kemer'in tanıtımını yapıyor.
Rusya turizm endüstrisinin en büyük ve en önemli ticari fuarı olan MITT, turizm sektörünün profesyonellerini ağırlıyor. Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (ANTAB) standında Kemer tanıtımı yapan Başkan Topaloğlu, yaptığı ikili görüşmelerde Rus misafirleri Kemer'e davet ediyor. Kemer tanıtım filmlerinin gösteriminin de yapıldığı alanda Başkan Topaloğlu, Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ile fuar alanındaki otel yetkilileri ve turizmcilerle de görüşerek turizmde yaşanan son gelişmeler hakkında bilgi aldı.
Rusya'nın Kemer için çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer'imize en fazla turist gönderen ülkelerin başında Rusya geliyor. Moskova fuarında ilçemizin tanıtımını en iyi şekilde yapıyoruz. Bu yıl yine Kemer'e büyük bir ilgi var. Burada acente temsilcileri ile de ikili görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Kemer'i daha önce görmeyen Rus misafirlerimizi Kemer'i keşfetmeye davet ediyoruz. Kemer'imiz hakkında olumlu geri dönüşler alıyoruz" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- İNSAN TACİRİ SÜRÜCÜYE 300 BİN TL TRAFİK CEZASI
- SERAYA KENEVİR EKEN ŞAHISLAR YAKAYI ELE VERDİ
- 5 BİN TL İÇİN KUZENİNİ ÖLDÜRDÜ, SURİYE’YE KAÇAMADAN YAKALANDI
- ADANA’DA SALYANGOZ MESAİSİ: KİLOGRAMI 35 LİRA
- PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPARAK MOPEDDEN YERE SAVRULAN BİRİ ÇOCUK 2 KİŞİ, SÜRÜCÜNÜN DİKKATİYLE EZİLMEKTEN KURTULDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































