Bugün 23 Nisan 2024 Salı
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2416.205
    %-0.73
  • Dolar
    32.5833
    %0.30
  • Euro
    34.8133
    %0.43

Adem Vural / SON HABER

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adem Vural / SON HABER

Ödüllü yarışmalar

08 Haziran 2023 Perşembe 21:25

Her sene geleneksel hale getirilen yarışmalar ve faaliyetler var.

Bunlardan bir tanesi de 'En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması'

Malumunuz üzere ilimizin iklimi kıskandıracak güzelliklere sahip.

Her ilçesi ayrı güzellikler barındıran ilimizde çevre temizliğinin yanı sıra doğayı korumakla ilgili her türlü faaliyet, etkinlik ve yarışma sonuç itibariyle farkındalık yaratmakta.

  Geçtiğimiz günlerde tertiplenen ve tasarımı teşvik eden  Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen 'En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması'nın sonuçları açıklandı. 

Söz konusu yarışmada toplam 132 bin TL ödül dağıtılacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen 'En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması'nın sonuçları açıklandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 'Çevremizi Birlikte Güzelleştiriyoruz' sloganıyla bu yıl 6'ncısını düzenlediği 'En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması'nda dereceye girenler belli oldu. Çevre bilincini ve çevre sevgisini artırmak, yaşanılan çevrenin görsel niteliğini desteklemek, halkın çevre düzenleme ve kent peyzajına yönelik ilgisini teşvik etmek, iklim değişikliğine karşı dikkat çekmek ve bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen yarışma; Konyaaltı, Kepez, Muratpaşa, Aksu ve Döşemealtı ilçelerini kapsadı.

Aynı şekilde yarışma, en güzel açık balkon, kapalı balkon, konut bahçesi, apartman bahçesi, hobi bahçesi ve teras olmak üzere toplam 6 kategoride düzenlendi. Yarışmanın seçici kurulu bu yıl Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Antalya Kent Konseyi, Antalya Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ve ANTEPE İnşaat ve Ticaret A.Ş. temsilcilerinden oluştu.

Seçici kurulun değerlendirmesi sonucu her kategoride birinciye 10 bin TL, ikinciye 7 bin TL ve üçüncüye 3 bin TL para ödülü verilecek. Yarışmada toplam 132 bin TL ödül dağıtılacak.

Söz konusu En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması'nda ilk üçe giren yarışmacılar tertiplenen törenle ödüllerini aldılar.

Emeği geçenleri ve başarılı olan yarışmacıları kutluyorum.

Esen kalın.

Bu yazı toplam 1123 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim