Bugün 13 Eylül 2025 Cumartesi
- IMKB
% - Altın
4843.947
%0.01 - Dolar
41.3226
%0.04 - Euro
48.481
%0.10
- GÜNCEL
- RESMİ İLANLAR
- SPOR
- SAĞLIK
- POLİTİKA
- EKONOMİ
- YAZARLAR
- EĞİTİM
- KÜLTÜR SANAT
- DÜNYA
- GENEL
- YEREL
- ASAYİŞ
- ÇEVRE VE İKLİM
- 12:48 - "İHTİYAÇ KÖŞESİ" ÖĞRENCİ VE VELİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR
- 12:43 - ESKİ EŞİNİN EŞARBIYLA BOĞDUĞU KADININ ACILI AİLESİ: "ÖLDÜRDÜKTEN SONRA BİZİ ARAYARAK ‘BEN KIZI ÖLDÜRDÜM, HABERİNİZ OLSUN’ DEDİ"
- 12:34 - DAMLATAŞ MAĞARASI'NA 209 BİN ZİYARETÇİ
- 12:33 - KAHRAMANMARAŞ’IN AYRIŞTIRMA TESİSİ ROL MODEL OLDU
- 12:15 - 125 YILDA BÜYÜKLÜĞÜ 6 VE ÜZERİ 111 DEPREM
- 12:08 - ANTALYA’DA 1’İ TURİST 3 KİŞİYİ YARALAYAN MOTOSİKLETLİ ŞÜPHELİLER YAKALANDI
- 12:01 - BESLENME ÇANTASINDA BOZULMA RİSKİ
- 11:58 - ÇOCUKLARA ORMAN SEVGİSİ AŞILANIYOR
- 11:53 - DOĞA HARİKASI YEŞİLGÖZ’DE ÇALIŞMALAR TAMAMLANIYOR
- 11:48 - SEÇER: "HİZMETLERİMİZİ VATANDAŞ ODAKLI YAPIYORUZ"
- 11:48 - 4 AYRI SUÇTAN HÜKÜM GİYEN ŞAHIS YAKALANDI
- 11:48 - DOĞAN: "LİMON İHRACATININ İZNE BAĞLANMASI, İHRACAT PAZARLARIMIZIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ AÇISINDAN RİSKLER BARINDIRMAKTADIR"
- 11:38 - MERSİNLİLER DEV EKRANDA MİLLİ BASKETBOL HEYECANINI YAŞADI
- 11:38 - MERSİN’İN YAYLALARI TÜRKÜLER VE HALK OYUNLARIYLA ŞENLENDİ
- 11:33 - MERSİN’DE AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI BAŞLIYOR
Adem Vural / SON HABER





ATASEM kursları
14 Ocak 2022 Cuma 08:37
limizde zaman zaman yaygın eğitime destek çalışmaları ile alakalı başlatılan kurslarla ilgili bilgiler vermekteyim.
Meslek edindirme ve vatandaşların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla yerel belediyelerimiz kanalıyla başlatılan kurslara ilgi hakikaten dikkate değer.
Öte yandan söz konusu kurslarda meslek öğrenmek, sanatsal aktivitelere katılmak, yabancı dil öğrenmek isteyen vatandaşların beklentilerine cevap verebilecek kurslarda başvurular da devam etmekte.
Bu manada Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Atatürk Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nın (ATASEM) 2021-2022 ikinci dönem kurs kayıtları 10 Ocak Pazartesi günü www.atasem.org.tr üzerinden online başladı.
Her yıl binlerce kişiye iş ve meslek kapısı açan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz sanat ve meslek edindirme kursu ATASEM’lerin ikinci dönem başvuruları 10 Ocak 2022 Pazartesi Saat 09.00'da başladı ve 14 Ocak 2022 Saat 23.59'da sona erecek.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ATASEM’lerde 2. Dönem için 159 Branşta 533 adet kurs verilecek.
Genel planlanan kursların yanı sıra, ATASEM’lerde meslek, sanat, bilgisayar ve yabancı dil alanlarında kurslar verilecek. 28 kurs merkezinde kursiyerler 14 Şubat’ta ders başı yapacak. Öte yandan ATASEM Kurs Merkezlerinin bölgesel özellikleri baz alınarak kursiyerlere gelir sağlayacak kurslar da planlandı. Buna göre, Elmalı, Manavgat, Alanya Kurs Merkezlerinde İpek Böceği Yetiştiriciliği kursu; Demre, Kalkan, Gazipaşa ve Elmalı Kurs Merkezlerinde Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu; Serik, Kumluca, Akseki, Kalkan, Gazipaşa, Manavgat, Demre, Kumluca, İbradı, Elmalı merkezlerinde Arıcılık Kursu; Alanya ve Manavgat Kurs Merkezlerinde de, Avokado Yetiştiriciliği kurslarının açılması planlanıyor.
Online kayıt sonrasında asil kayıt hakkı kazananların 15-20 Ocak tarihleri arasında evraklarını kayıt oldukları kurs merkezine eksiksiz olarak teslim etmeleri gerekiyor. Kurs kayıtları için kimlik fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf, kayıt olunan kursun ön koşulu var ise ilgili belgelerin fotokopisi, imzalı ATASEM kursiyer kayıt formu isteniyor. ATASEM kursları ile ilgili detaylı bilgileri ve kurs listesi http://www.atasem.org.tr adresinden de öğrenilebilecek.
Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğüne bağlı ATASEM Kurs Merkezlerinde 2021-2022 1. Dönem 26 kurs merkezinde 455 kurs açılmış olup 7848 kursiyer kurslarına devam ediyor.
Bu yazı toplam 395 defa okunmuştur.
YENİÇERİDEN 12 EYLÜL'E: DARBE SARMALI VE KURTULUŞMUHARREM YELLİCE
AKIL, DİN VE HAYATHASAN YAKUP CANGÜVEN
ANTALYA’DA RÜŞVET, YOLSUZLUK VE MEDYANIN SESSİZ ÇIĞLIĞISÜLEYMAN EKİN
MANİFEST GENÇLİKTARIK ÇELENK
GAZETECİLİĞİN VİCDANI VE CESUR KALEMİGÜRSEL KAYA
ANTALYA TRAFİĞİNİN HÂL-İ PÜR MELÂLİAV CENGİZHAN GÖKÖZ
TÜRKİYE'DEKİ AKADEMİK YOZLAŞMA VE BİLİMSEL HAYSİYET SORUNUPROF DR RAMAZAN DEMİR
SUYU ARAYAN ÜLKEEŞREF URAL
DURUŞMA / TARTIŞMA AŞAMASIPROF DR SAMİ SELÇUK
GEÇMİŞİYLE TERS DÜŞEN ERDOĞANALİ İHSAN DİLMEN
BİR TÜRKÜNÜN ARKA SOKAKLARIGAZANFER ERYÜKSEL
OKULLAR AÇILIRKENHALİL ERDEM
PASSOLİGİN ANTALYASPOR'A GARAZI MI VAR?KAHRAMAN KÖKTÜRK
DEMOKRASİ SANDIKTAN DEĞİL, MAHKEME KORİDORUNDAN MI ÇIKACAK?ERDOĞAN KAHYA
2026 İÇİN ZORUNLU BİR DÖNÜŞÜMHÜSEYİN BARANER
SAHTE İŞLERİN SORUMLUSU KİM?RAZİYE GÖK AKTAŞ
EFSUNKÂR DEMOKRASİNURİ SEZEN
78 KUŞAĞI BİR ROBİN HOOD KUŞAĞI MIYDI?YALÇIN DUMAN
Bitmeyen sorun…ÖMER YETGİN
GÜVENSİZLİK ÇAĞINDA EKONOMİPROF DR MUSTAFA YILDIRAN
Kaldırım işgalleri meselesiMustafa Yetgin
Bayram tatilleri; kamu ve özel sektör çalışanı arasındaki derin farklarİSA KAVLAK
MUHASEBECİLERİN HAKLI İSYANIKamil Başkonak
CUMHURHİYET’İMİZİN 100 YILINI KUTLARKEN…BİNALİ EFE
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- PERÇİN: 'SEVDAMIZ ANTALYASPOR' DİYENLERLE YOL YÜRÜMEKTEN BÜYÜK GURUR DUYUYORUZ.
- ANTALYA’DAKİ RÜŞVET SORUŞTURMASINDA 5 TUTUKLAMA, 9 ADLİ KONTROL KARARI
- ISPARTA’DA VATANDAŞLAR A MİLLİ ERKEK BASKETBOL TAKIMI’NIN ZAFERİNİ DEV EKRANDAN İZLEDİLER
- RIZA PERÇİN: "54 GÜNDE TRANSFER ENGELİNİ KALDIRIP YENİ TRANSFERLERİMİZİ BÜNYEMİZE DAHİL ETTİK"
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim