- IMKB
% - Altın
4843.947
%0.01 - Dolar
41.3226
%0.04 - Euro
48.481
%0.10
- GÜNCEL
- RESMİ İLANLAR
- SPOR
- SAĞLIK
- POLİTİKA
- EKONOMİ
- YAZARLAR
- EĞİTİM
- KÜLTÜR SANAT
- DÜNYA
- GENEL
- YEREL
- ASAYİŞ
- ÇEVRE VE İKLİM
- 17:38 - KONTROL NOKTASINDA DURDURULAN ARAÇTAN BİNLERCE SENTETİK HAP ELE GEÇİRİLDİ
- 17:28 - ALANYA’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU
- 17:13 - OSMANİYE’DE ZEYTİNLİK ALANDA ÇIKAN YANGIN PANİĞE NEDEN OLDU
- 16:53 - İSKENDERUN’DA TRAFİK KAZASI:2 YARALI
- 16:48 - DÖRTYOL’DA UYUŞTURUCU TACİRİ KADIN TUTUKLANDI
- 16:48 - SALDA GÖLÜNE İNEN GEYİK CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI
- 16:48 - HATAY’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU; 15 GÖZALTI
- 16:28 - O KÖPEK SALDIRINCA MOTOR DEVRİLDİ
- 16:28 - MERSİN’DEKİ OTOBÜS KAZASINDA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
- 16:03 - ANTALYA’DA OKUL ÇEVRELERİ VE SERVİS ARAÇLARI DENETLENDİ
- 15:58 - ESKİ KARISINI EŞARBIYLA BOĞAN ZANLI TUTUKLANDI
- 15:58 - İŞ MAKİNESİ KARDEŞLERE ÇARPTI: 2 YAŞINDAKİ HATİCE ÖLDÜ, ABİSİ AĞIR YARALANDI
- 15:58 - DOLMUŞ ŞOFÖRÜNÜ ÖLDÜREN KATİL ZANLILARI ŞIRNAK’TA YAKALANDI
- 15:28 - TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ‘TARIM TEKNOKENTİ’ ANTALYA’DA HAYATA GEÇİYOR
- 15:23 - MERSİN’DE 53 ANIT AĞAÇ BULUNUYOR
Adem Vural / SON HABER





Kepez ve Festival
Kepez Belediyesi’nin, Dünya’nın ve Türkiye’nin folklor renklerini buluşturan 5. Uluslararası Folklor Festivali, 28 Ağustos Çarşamba günü başlıyor. Kepez Belediyesi, farklı kültürleri bir araya getiriyor. Dünya’nın ve Türkiye’nin folklor renklerini buluşturan 5. Uluslararası Folklor Festivali, 28-29-30-31 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Ev sahibi Kepez Belediyesi, Dünya’nın ve Türkiye’nin dört bir yanından katılacak profesyonel toplulukları ağırlayacak. Farklı yöre ve kültürlerin geleneksel oyunlarının sergileneceği festival, 4 gün boyunca Antalyalılara görsel bir şölen sunacak. Festivale, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Moldovya, Gürcistan, Azerbaycan, İran, Bulgaristan, Burundi, Senegal, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Gana ve Romanya katılacak.
Hakkari, Aydın, Gümüşhane, Denizli, Diyarbakır, Ankara, Iğdır, Van, Burdur ve Bursa gibi Türkiye’nin bir çok ilinden folklor ekipleri de festivale katılım sağlayacak. Kepez Belediyesi, profesyonel toplulukların katılacağı festival için dolu dolu bir etkinlik tablosu hazırladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün belediye meclis salonunda festival ekiplerini kabul etmesi ile start alacak olan 5. Uluslararası Folklor Festivali, Mehmet Akif Caddesi’nde saat 19.00’daki kortej yürüyüşü ile devam edecek. Geleneksel kıyafetleri ile katılacak olan ekipler, aynı saatte Özdilek AVM önünde gösteri yapacak. Kepez’in her köşesi festival boyunca renkli gösterilere sahne olacak.
Konuk ekipler açılış günü saat 21.00’da Dokumapark, Yenidoğan Mahallesi(Pazartesi pazarı yanı) ve Çamlıbel Mahallesi’nde(Kültür Çadırı yanı) gösteriler yapacak.
Festivalin ikinci günü ise; saat 20.00’da kortej (MarkAntalya-Kapalıyol-Cumhuriyet Meydanı güzergahı) düzenlenecek. Saat 21.00’da Cumhuriyet Meydanı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi(Muhtarlık yanı), Zafer Mahallesi(Cumartesi Pazarı), 30 Ağustos Cuma günü ise; Gülveren Mahallesi(Muhsin Yazıcıoğlu Parkı yanı), Atatürk Mahallesi(Yeşil Alan), Baraj Mahallesi(Atila Nizam Parkı),renkli gösterilere sahne olacak. 31 Ağustos Cumartesi sona erecek festivalin gala gecesi saat 21.00’da Kepez Kent Meydanı’nda yapılacak.
Varsak Karşıyaka Mahallesi, Ahmet Çeşme Caddesi(Varsak Karakolu karşısı) ve Altınova ASM yanında aynı saatte yapılacak gösterilerle Kepez’in her köşesi Dünya’nın folklor renkleri ile bulaşacak.
YENİÇERİDEN 12 EYLÜL'E: DARBE SARMALI VE KURTULUŞMUHARREM YELLİCE
AKIL, DİN VE HAYATHASAN YAKUP CANGÜVEN
ANTALYA’DA RÜŞVET, YOLSUZLUK VE MEDYANIN SESSİZ ÇIĞLIĞISÜLEYMAN EKİN
MANİFEST GENÇLİKTARIK ÇELENK
GAZETECİLİĞİN VİCDANI VE CESUR KALEMİGÜRSEL KAYA
ANTALYA TRAFİĞİNİN HÂL-İ PÜR MELÂLİAV CENGİZHAN GÖKÖZ
TÜRKİYE'DEKİ AKADEMİK YOZLAŞMA VE BİLİMSEL HAYSİYET SORUNUPROF DR RAMAZAN DEMİR
SUYU ARAYAN ÜLKEEŞREF URAL
DURUŞMA / TARTIŞMA AŞAMASIPROF DR SAMİ SELÇUK
GEÇMİŞİYLE TERS DÜŞEN ERDOĞANALİ İHSAN DİLMEN
BİR TÜRKÜNÜN ARKA SOKAKLARIGAZANFER ERYÜKSEL
OKULLAR AÇILIRKENHALİL ERDEM
PASSOLİGİN ANTALYASPOR'A GARAZI MI VAR?KAHRAMAN KÖKTÜRK
DEMOKRASİ SANDIKTAN DEĞİL, MAHKEME KORİDORUNDAN MI ÇIKACAK?ERDOĞAN KAHYA
2026 İÇİN ZORUNLU BİR DÖNÜŞÜMHÜSEYİN BARANER
SAHTE İŞLERİN SORUMLUSU KİM?RAZİYE GÖK AKTAŞ
EFSUNKÂR DEMOKRASİNURİ SEZEN
78 KUŞAĞI BİR ROBİN HOOD KUŞAĞI MIYDI?YALÇIN DUMAN
Bitmeyen sorun…ÖMER YETGİN
GÜVENSİZLİK ÇAĞINDA EKONOMİPROF DR MUSTAFA YILDIRAN
Kaldırım işgalleri meselesiMustafa Yetgin
Bayram tatilleri; kamu ve özel sektör çalışanı arasındaki derin farklarİSA KAVLAK
MUHASEBECİLERİN HAKLI İSYANIKamil Başkonak
CUMHURHİYET’İMİZİN 100 YILINI KUTLARKEN…BİNALİ EFE
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim