

Kepez’in sultanları finale hazırlanıyor
Önümüzdeki hafta sonu Antalya Zirvespor maçı ile ilk devreyi tamamlayacak olan Kepez Belediyesi, transfer yapmadan ligi bitirmeyi hedefliyor
Voleybol Kadınlar 2'inci Lig temsilcisi Kepez Belediyesi, ilk devreyi atlatıp ligi transfer yapmadan tamamlamayı hedefliyor. Gelecek pazar günü Antalya Zirvespor maçı ile ilk devreyi tamamlayacak olan Kepez'in sultanları, bir hafta sonra ikinci devreye hazırlanacak. Transfer döneminin 31 Ocak'ta sona ereceği ligde kendi altyapısından yetişenlerle takım kurmayı tercih eden Kepez Belediyesi Spor Kulübü, transfere sıcak bakmıyor.
Kritik maça hazırlanıyorlar
Altyapıdan yetişen oyuncularla oynama politikalarını değiştirmediklerini belirten Başantrenör Koray Turgut, 2005 ve 2008 doğumlu yaş grubuyla oynadıklarını söyledi. Büyük bir aksilik olmazsa bu politikayı değiştirmeyeceklerini vurgulayan Turgut, "Haftaya oynayacağımız takım da kendi altyapısı ağırlıklı takım kurdu. Bizim için ligde kalma açısından kritik bir maça hazırlanıyoruz" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- AKDENİZ KAN HASTALIKLARI VAKFI 30. OLAĞAN GENEL KURULU'NU TAMAMLADI
- ANTALYA’DA SEL SULARININ BASTIĞI BARINAKTA MAHSUR KALAN 27 KÖPEK BOTLARLA KURTARILDI
- TAŞAN ÇAYDAKİ İŞLETME YIKILDI, SULARA KAPILMAK ÜZERE OLAN BİR KÖPEK SON ANDA KURTARILDI
- ALP ÖZEL: 'YENİ OTEL YATIRIMLARI DURDURULMALI'
- 73 YAŞINDA, DAĞCILIK YAŞAM BİÇİMİ OLDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































