Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2427.694
    %-0.04
  • Dolar
    32.5699
    %0.15
  • Euro
    35.0032
    %0.66

Adem Vural / SON HABER

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adem Vural / SON HABER

Sorunların çözümüne katkı sağlıyoruz

01 Ağustos 2022 Pazartesi 12:56
 Kamuoyunu doğru ve zamanında bilgilendirme hedefiyle kent ve ülke meselelerinin çözümüne dair yayınlarımız devam ediyor.
 
Geçtiğimiz günlerde gazetemizde manşetten verdiğimiz ve ‘’ANTALYA’YA YAKIŞMIYOR’’ başlıklı haberimizden sonra Büyükşehir Belediyesi yetkilileri vatandaşların büyük tepkisine neden olan bozuk yolda çalışmalar başlattı.
 
Diyebilirim ki, şehrimizin en işlek merkezlerinden bir tanesi Kapalı Yol olarak da bilinen Kazım Özalp caddesi.
 
Kalabalık merkezlerinden birisi olan Kazım Özalp Caddesi’ndeki (Kapalı Yol) geçiş noktasındaki alanın içler acısı görüntüleri, nihayet yetkilileri harekete geçirdi ve söz konusu alanda çalışmalar başladı.
 
Kazım Özalp Caddesi’ndeki trafik sinyalizasyonu ile ayrılan bölümdeki yayalar ve sürücülerin kullandığı geçiş yolundaki yolun içler acısı görüntüsü görenleri hayrete düşürürken, gazetemizde yayınlanan haberden sonra söz konusu sorunlu bölgede düzenleme çalışmaları başladı.
 
Tarihi Saat Kulesi ile Kazım Özalp caddesi arasında yayalar ve araçlar için geçiş merkezi olan yoldaki çukurlaşmış bozuk yollar tamir edildi.
 
Hatırlayacağınız üzere yayalar ile araçların sık kullandığı geçiş noktasındaki yol bakımsızlığa terk edilirken, parke taşlarının kırık ve dökük görüntüleri vatandaşların tepkisine neden oluyordu.
 
Öte taraftan araçlar ile yayaların geçiş noktası olan çukurlaşmış bölümde düzenleme ve asfaltlama yapılmasını olumlu olarak karşılayan çarşı esnafı ile yayalar söz konusu alandaki parke taşlarının da yenilenmesini ve düzenlenmesini istiyorlar.
 
Tıpkı diğer sorunlu ve bozuk yollarla dolu cadde ve sokaklar gibi Antalya’nın kalbi durumundaki Kazım Özalp Caddesi’ndeki bu görüntüler hakikaten ilimize yakışmamakta.
 
Bu tarz hizmet bekleyen ve bilhassa bozuk yollar ile dikkat çeken diğer cadde ve sokaklardaki aksaklıkların da giderilmesi temennilerimle.
 
Esen kalın.
Bu yazı toplam 247 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim