Bugün 03 Mayıs 2024 Cuma
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2395.066
    %-1.33
  • Dolar
    32.3403
    %-0.46
  • Euro
    34.7603
    %-0.24

Adem Vural / SON HABER

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adem Vural / SON HABER

Sosyal tesisler ve EKDAĞ

01 Nisan 2023 Cumartesi 00:57

Sosyal donatı alanlarının sayısının arttırılması ile alakalı Antalyalıların bir beklentisi var.

Bilhassa kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelere ait tesislerde vatandaşlara yönelik uygun ve ekonomik hizmetlerin de olması gerektiği ortada.

Günümüzde yerel belediyeler kanalıyla işletilen işletmelerde fiyatlar nispeten uygun olduğu için vatandaşların tercihi oluyor.

Bunlardan bir tanesi de Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı EKDAŞ.

Bu işletmede Ramazan ayına yönelik hizmetler de devam etmekte.

Bu manada Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi EKDAĞ A.Ş bünyesinde hizmet veren Sosyal Tesisleri Ramazan ayı boyunca uygun fiyatlı Ramazan menüleriyle Antalyalıların hizmetinde. Düden Balık Çarşısı, Atatürk Parkı ve Barbaros Aile Çay Bahçesi farklı iftar sofralarıyla Antalyalıların buluşma noktası olacak.

Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iştirakçi şirketi EKDAĞ A.Ş. bünyesinde hizmet veren sosyal tesisler kaliteli ve uygun fiyatlarıyla yerli ve yabancı misafirlerin gözdesi oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin Düden Balık Çarşısı Sosyal Tesisi, Atatürk Parkı Sosyal Tesisi ve Barbaros Aile Çay Bahçesi Ramazan ayı boyunca iftar menüleriyle Antalyalıların hizmetinde olacak.

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz sene şiddetli fırtınalarda çatısı zarar gören ve yeniden projelendirilerek daha dayanıklı hale getirilen Düden Balık Çarşısı, yenilenen yüzeyle hizmet vermeye başladı. Düden Balık Çarşısı’nda Ramazan ayı boyunca 4 farklı iftar menüsü misafirleriyle buluşacak. Ramazan menülerinde levrek, çupra, ızgara köfte ve tavuk ızgara yer alacak. levrek ve çupra menüsünde başlangıç olarak günün çorbası, közlenmiş patlıcan, Lutenitsa meze, mevsim salata, ara sıcak da sarımsaklı ekmek ve iftariyelik, ana yemek, günün tatlısı, soft içecek su ve çay ikramı bulunuyor. Izgara köfte ve tavuk ızgara menülerinde ise günün çorbası, cevizli salata, iftariyelik ara sıcak olarak mantarlı patlıcanlı gül böreği, ana yemek, günün tatlısı, soft içecek ve su ile çay ikramı yapılıyor.

Aynı şekilde Atatürk Parkı Sosyal Tesisi ve Barbaros Aile Çay Bahçesi Ramazan menüsü ise 4 çeşit olacak.

Yazımın başında da ifade ettiğim gibi bu tarz işletmelerin sayısının artması lazım.

Esen kalın.

Bu yazı toplam 533 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim