Bugün 04 Mayıs 2024 Cumartesi
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2390.367
    %0.03
  • Dolar
    32.335
    %-0.05
  • Euro
    34.7427
    %0.01

Adem Vural / SON HABER

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adem Vural / SON HABER

Ücretsiz spor imkanı

19 Ekim 2022 Çarşamba 02:48
İlimizde bilhassa ücretsiz spor aktiviteleri oldukça önem taşımakta.
 
Son dönemlerde malumunuz üzere pandeminin de etkisiyle gün içinde yapmamız gereken egzersizleri, spor aktivitelerini ihmal ettik. Kentin kendine has stresinden, yoğun mesaisinden spor yapmaya fırsat bulamadık.
 
Bu manada yerel belediyeler kanalıyla hizmet veren spor kursları, merkezleri vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor.
 
Bu merkezlerimizden bir tanesi de Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM)
 
Bu manada Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri’nde (ASFİM) verilecek ücretsiz spor kursu kayıtları başladı.
 
ASFİM’de bu dönem ilk kez 60 yaş üstü vatandaşlara yönelik “ileri yaş için egzersiz” kursu da açılıyor.
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ASFİM, vatandaşları sağlıklı ve hareketli yaşamla buluşturmaya devam ediyor. ASFİM’in ücretsiz spor hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların, 17 - 30 Ekim tarihleri arasında yeni dönem kayıtları için internet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor.
 
Yazımın başında da ifade ettiğim gibi ASFİM kursları 7 Kasım tarihinde başlayacak. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkanı sunan ASFİM’lerde vatandaşlar için pilates, reformer, zumba, step-aerobik, fitness, çocuk cimnastiği, parkinson hasta egzersizi, kadınlara özel savunma sanatı kursları temel dersler halinde verilecek.
 
Öte yandan Bu sene farklı bir branşta da hizmet verecek olan ASFİM merkezi “İleri yaş için egzersiz” kursunu açarak 60 yaş üstü vatandaşlar için özel çalışma programı ile formda kalmalarını sağlayacak. Ayrıca kalp hastalıkları, obezite, diyabet gibi yaş ile bağlantılı hastalıklardan da korunmak için 60 yaş üstü vatandaşlara özel metotlu dersler verilecek.
 
ASFİM’in kurslarından ücretsiz faydalanmak isteyen vatandaşlar, 30 Ekim’e kadar www.abbsporhizmetleri.com adresinden online
 
olarak başvuru yapabilecek. Kursların başlama tarihi ise 7 Kasım olarak belirlendi.
 
Bu tarz spor faaliyetlerinin artarak devam etmesi temennilerimle.
 
Esen kalın.
Bu yazı toplam 203 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim